• SENESTE NYHEDER
    Hvis du vil, giver vi dig mulighed for at følge med i, hvad der sker af stort og småt her hos os. Læs med herunder.

 

Tandplejer søges

Pga. tiltagende travlhed søger vi hos Smil med Østergaard i Skive en dygtig tandplejer til varetagelse af gængse tandplejeropgaver på voksne patienter. Herunder undersøgelse, tandrensning, Pa-behandling og tandblegning. 

Det vil med efteruddannelse desuden blive muligt at indgå sammen med resten af vores team, der har speciale i kosmetisk tandretning med Invisalign. 

Om os

Vi er en moderne klinik med adresse i tre byer. På klinikken i Skive har vi 16 behandlingsrum og eget laboratorium, hvorfra vi laver løs og fast protetik. 
P.t. beskæftiger vi 45 medarbejdere i Skive, og vi roser os af at kunne samarbejde og sparre på et fagligt højt niveau på tværs af vores forskellige fag- og ansvarsområder. Dette understøttes af vores seriøse ambition om at være bedst på kvalitet og service uanset hvilken behandlingstype, det omhandler.
Du kan glæde dig til at blive en del af en virksomhedskultur, hvor omgangstonen er sprudlende og behagelig. 

Løn og arbejdsvilkår

Den ugentlig arbejdstid er 32-35 timer, og du aflønnes efter branchens gældende satser med pensionsordning og hertil mulighed for en attraktiv ’trappeløn’ baseret på din indsats.

Noget for dig?

Lyder det fristende, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. 
Send din ansøgning og dit CV til Heini Østergaard, som du også er velkommen til at kontakte, hvis du måtte have spørgsmål til stillingen.
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 22612145