fbpx
  • SENESTE NYHEDER
    Hvis du vil, giver vi dig mulighed for at følge med i, hvad der sker af stort og småt her hos os. Læs med herunder.

Næste år overtager vi Martin Qvist Olesens klinik i Frederiks, som vi der forener med vores Karup-klinik i nyopførte lokaler. 

Pr. 1. januar 2021 overtager vi her hos Smil med Østergaard formelt Martin Qvist Olesens tandlægeklinik i Frederiks. Her vil klinikken i løbet af foråret – forventeligt pr. 1. maj – blive lagt sammen med vores klinik i Karup, der til dagligt drives af tandlæge Jørn Borup. En sammenlægning, der vil kræve bedre plads, og derfor har vi allerede nu sat gang i tilbygningsprocessen.


At vi er så store, som vi efterhånden er blevet, har aldrig været et mål i sig selv. Til gengæld er det et faktum, at der netop pga. vores størrelse er mange fordele. Dels for vores patienter, dels for vores ansatte.
Vi kan til enhver tid tilbyde vores patienter topprofessionel behandling, fordi vi helt reelt råder over mange specialer. Dernæst fremstår vi som arbejdsplads attraktiv for nuværende og kommende medarbejdere. Både i forhold til videreuddannelse, fleksibel arbejdstid og i forhold til den positive dynamik, der altid er i et større arbejdsfællesskab.


Tandlæge Martin Qvist Olesen, hans hustru Mie, som er tandplejer, og deres to klinikassistenter fortsætter selvfølgelig på klinikken, som for længst har nået sølvbryllupsalderen. 


De fire er i forvejen et stærkt hold, men de ser alle frem til at blive flere hænder om arbejdet. For Martins vedkommende vil han formentlig benytte sig af muligheden for bedre balance mellem job og fritid. Han dyrker nemlig badminton på højt niveau og har p.t. indtil flere ærefulde og internationale mesterskabstitler at forsvare.

 


På hver side af Smil med Østergaards indehaver, Nadia Østergaard, står hhv. Jørn Borup til venstre og Martin Qvist Olesen til højre. – De tre tandlæger står på Jernbanegade 4B i Frederiks foran klinikken, der fra Maj 2021 udvides med klinikken fra Karup.