Smil med os

Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlægen?

Hos Smil Med Østergaard har vi stor fokus på tandlægeskræk. Alle vores medarbejdere er indforstået med hvor svært det kan være at gå til tandlæge, hvis man har tandlægeskræk. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at få din tandlægeskræk til at forsvinde. 
Hvis du har tandlægeskræk, kan du informere receptionen om det, så vi er opmærksomme på det, når du ankommer.

Hvordan hjælper vores tandlæger dig med din tandlægeskræk?

Hos Smil Med Østergaard har vi stort fokus på tandlægeskræk. Vi har stor forståelse for hvor alvorlig tandlægekræk kan være og derfor er vores medarbejdere yderst opmærksomme på tandlægeskræk. Derfor tager vi os god tid og tager alt i patientens tempo, så oplevelsen på ingen måde bliver for grænseoverskridende. Derudover får patienten en grundig forklaring af hvad tandlægen foretager sig, så der ikke kommer nogen overraskelser. Vi behandler altid 100% smertefrit. 

 

Når du med tandlægeskræk besøger Smil Med ØStergaard første gang, begynder helingsprocessen. Med tiden vil du opdage at vi altid sørger for at din oplevelse hos os bliver god og dermed bliver det lettere at gå til tandlæge. Hele processen går i dit tempo. 

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at starte ud med beroligende medicin, hvilket vi tager en stille og rolig snak om, så vi finder den bedste løsning til dig

 

Husk altid at gøre os opmærksomme på din tandlægeskræk, når du bestiller din tid. På den måde kan vi tage de særlige hensyn, som du har brug for. 

Tandlægeskræk

Hør vores tandplejer Anne fortælle om hvordan vi håndterer tandlægeskræk