fbpx
  • BEHANDLINGER
    Vi tilbyder alt fra almindelig tandlægefaglig behandling og tandpleje, til højtspecialiseret tandlægekirurgi samt kroner, broer og tandproteser.

    Kontakt os

 

Har du behov for tandblegning?

 

Det hvide smil har alle dage været eftertragtet og en vej til større personligt velvære.

 

En enkelt plejebehandling kan gøre underværker for dit smil. Den kan flytte dig hele 10 niveauer på farveskalaen. Fra de gullige eller mørke nuancer og over til hvidere tænder. Du vil se yngre og mere frisk ud – ganske enkelt!

 

Behandlingen udføres af højt uddannede og professionelle tandbehandlere og vi garanterer synlige resultater efter kun lidt over 1 times behandling.

 

Vi udfører to typer blegning. Ekstern og intern blegning.

 

Ved ekstern blegning fjernes de farvestoffer som emaljen gennem årene har taget til sig fra mad, kaffe, rødvin og tobaksrøg, Blegning har genne langtidsstudier vist sig, ikke at være skadeligt for dine tænder. Du kan dog få forbipasserende isninger, hvilket vi tager forbehold for ved at du efter blegningen får udleveret en tandpasta med ekstra højt fluorindhold for at modvirke ubehaget.

 

For at få et godt resultat, skal du efter endt behandling skal du holde dig fra farveholdige mad- og drikkevarer samt rygning de første 48 timer. Har du fyldninger i de tænder der bleges, kan det blive nødvendigt at skifte dem så de igen passer i farven til dine naturlige tænder.

 

Ved intern blegning fjernes misfarvninger inde i tanden fra f.eks. en blødning ved rodbehandling. Blegningen foregår ved at fyldning og lidt af rodmaterialet fjernes og blegematerialet ilægges og der lukkes med en midlertidig fyldning. Dette gentages indtil tanden har fået den ønskede farve så den passer til nabotænderne og en afsluttende fyldning laves af plast.