fbpx
  • BEHANDLINGER
    Vi tilbyder alt fra almindelig tandlægefaglig behandling og tandpleje, til højtspecialiseret tandlægekirurgi samt kroner, broer og tandproteser.

    Kontakt os

Drømmer du også om et flot smil med pæne, lige tænder? Og er du ikke meget for at have en klassisk bøjle på tænderne?

Du kender måske allerede til Invisalign, og hvis du ikke gør, så er det på tide. Der er ingen grund til at gemme dit smil, og nu behøver du heller ikke gå på kompromis med en synlig bøjle på tænderne for at få dit drømmesmil.

Invisalign er en optimal løsning med en usynlig bøjle, og kan give dig selvtilliden tilbage i dit smil. Systemet er blevet enormt populært verden over og Invisalign er klart det største system med mere end 15 millioner behandlinger verden over. Vi har hos Smil med Østergaard uddannet Jacob og Laura som Invisalign specialister. 

 

Hvad er Invisalign? 

Invisalign er et højteknologisk tandreguleringssystem, som hurtigt er blevet verdenskendt. Faktisk har over 15 millioner mennesker allerede forbedret deres smil med Invisalign verden over, og det skal du selvfølgelig også have muligheden for!

Som sagt er de specialdesignede skinner meget diskrete, men de er også effektive. Det banebrydende system er det nye alternativ til ordinære tandbøjler, og de er selvfølgelig specialdesignet til netop dine tænder. De gennemsigtige skinner udskiftes cirka hver anden uge, og retter dine tænder til gradvist, så det optimale resultat opnås i samarbejde med vores Invisalign-uddannede tandlæger og tandplejere.

 

 

Invisalign behandlingstid

Det anbefales at dine skinner bruges i mindst 22 timer om dagen, hvilket betyder, at de også kan tages ud af munden når som helst. Du kan for eksempel tage dine skinner ud, når du spiser og børster dine tænder. Men det bedste resultat opnås altid, hvis du har skinnerne i så meget som muligt. Din behandlingstid varierer alt efter dit tandsæt og din tandstilling. Normalt bruges systemet 6-18 måneder for det ønskede resultat.

 

Fakta om Invisalign

  • Tandbøjlen er gennemsigtig, diskret og næsten usynlig.
  • Tandbøjlen er aftagelig.
  • Invisalign kan bl.a. behandle overbid, underbid, krydsbid, mellemrum og skæve tænder.
  • Behandlingstiden er oftest mellem 6-18 måneder.

 

Kan jeg få tandretning med Invisalign?

Invisalign anvendes til både mindre og større tandreguleringer. Systemet bruges ofte i forbindelse med kosmetiske ønsker, men det kan også anvendes ved regulering af tandretning pga. fysiske komplikationer, som et skævt bid eksempelvis kan give.