Smil med os

Tandblegning

Tandblegning

Et kunstigt løft af det naturlige smil

Der findes mange tandpastaer på markedet, der lover dig hvidere tænder. Disse typer tandpasta indeholder tandblegemidlet brintoverilte i den tilladte koncentration, hvilken er beskeden og slet ikke nok til at kunne lysne gule tænder.

Til eksempel er tandblegemidler med mere end 0,1% brintoverilte ulovlige at sælge i håndkøb herhjemme, hvilket understøtter nævnte budskab om tandpastaens ringe effekt iht. lysning af tænder. For til tandblegning skal koncentrationen være 3%. Det er derfor, at behandlingen skal foregå hos din tandlæge, hvis den ellers vurderes mulig at gennemføre. Tandblegning er nemlig altid en individuel vurdering og langt fra altid anbefalelsesværdig.

 

Under alle omstændigheder må tandblegning ikke gentages ubegrænset, idet blegningen opløser lidt af tændernes beskyttende emalje. Og skyldes misfarvningen aldersbetinget slid, er det slet ikke muligt at blege tænderne. Hvor godt resultatet efter tandblegning bliver, afhænger af misfarvningsgrad og placering. Misfarvninger kan sidde i både emalje og dentin (tandben). Herunder skal du være opmærksom på, at tandblegning ikke er en permanent løsning og ofte bør gentages efter 2-3 år, hvis det skønnes muligt i dit tilfælde.

Smil Med Østergaard 

Hør Jacob fortælle om tandblegning

Klinikblegning & hjemmeblegning

Smil med Østergaard tilbyder to forskellige type tandblegninger. 

 

Klinikblegning er for dig som ønsker et hurtigt resultat. En klinikblegning bliver foretaget af en af vores dygtige tandlæger, mens du er på vores klinik. Her kan resultatet ses umiddelbart efter behandlingen. En klinikblegning tager typisk mellem 60 - 75 minutter. 

Hjemmeblegning er en mere skånsom løsning, som giver dig muligheden for at blege dine tænder hjemmefra over en uges tid. 

 

Efter
Før
Efter
Før

Kontakt os for at høre mere eller

Bestil tid til
forundersøgelse