fbpx
  • Din tandlæge i Nykøbing Mors
    Rådgivning, pleje og behandling på fagligt, højt niveau

klinik

Ny klinik i Nykøbing Mors

Fra 2022 overtager Smil med Østergaard Lissi Nielsens tandlægepraksis i byen, og i den forbindelse opfører vi en splinterny klinik, som vi håber at kunne tage i brug i løbet af foråret. Klinikken på Mors bliver den fjerde i rækken under vores navn. I forvejen driver vi topmoderne tandlægepraksis i hhv. Skive, Roslev og Frederiks.

Vi tilstræber at have en god stemning på klinikken, hvor der er god tid til behandlinger, og vi vil gøre alt for at du skal føle dig tryg og i gode hænder.

Vi står for moderne tandpleje af højkvalitet til fornuftige priser. På den nye klinik opfører vi hele 9 behandlingsrum, hvoraf de tre indrettes til børnetandpleje. 

 

Kontakt os og hør mere   

Tandlægeklinik i Nykøbing Mors – også til børn

Vi tilstræber at have en god stemning på klinikken, hvor der er god tid til behandlinger, og vi vil gøre alt for at du skal føle dig tryg og i gode hænder.

Vi har mange års erfaring med tandbehandling af børn og unge, og vi lægger stor vægt på at børnene og de unge føler sig trygge, når de kommer hos os. Vi gøre os umage for at skabe et univers i børnehøjde, som forhåbentligt vil kunne medvirke til, at børnene opbygger et sundt og afslappet forhold til tandpleje.

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med behandlingen. Vi vil gerne hjælpe dig med at få gode og stærke tænder og dermed en god livskvalitet. Det er altid dig der bestemmer, hvilken behandling du ønsker – på grundlag af vores rådgivning.

 

Behandlinger

klinik

 

Det er vigtigt at holde sine tænder og tandkød sunde og rene

Det er vigtigt at få dem undersøgt regelmæssigt, så eventuelle problemer kan tages i opløbet og behandles, før de får mulighed for at udvikle sig.    

 

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål.    

Bestil tid

  Vil du bestille tid  eller har du spørgsmål relateret til behandlingsformer , så ring til os:

Tlf. 97 72 05 06